Sport och fritid
0

Summer Vibes – Festival för ungdomar

Festivalen riktar sig främst till ungdomar och kommer att äga rum utomhus på Brunnsboskolans skolgård i sommar den 1 juli. Programmet är laddat med aktiviteter, idrott, artister och mat.

Tanken är att ungdomarna inte bara ska konsumera kultur utan även vara med och producera den, säger Panteha Milanian, ungdomshandledare Norra Hisingen. Det kommer att finnas massa aktiviteter så som fotboll, friidrott, basket, dancebattle m.m. Dessutom kommer vi ha en stor scen där både osignerade band och etablerade artister så som Linda Pira, Cherrie och rapparen Blizzy uppträder. Musiken under dagen kommer att pumpas utav ingen mindre än Dj Black Moose.

Festivalen syftar till att gratis erbjuda aktiviteter under en rolig sommardag och riktar sig till barn och ungdomar i åldern 10 – 20 år.

Det är första gången som Summer Vibes anordnas och bakom arrangemanget står enheten UNG i Norra Hisingen som är en verksamhet inom Kultur och Fritid Norra Hisingen, med finansiering från MUCF. All planering, innehåll samt upplägg av dagen har däremot ungdomarna från Norra Hisingen själva stått för.

– Det är jätteroligt att ungdomarna fått möjligheten att få vara involverade och få planera en sådan här stor festival utefter deras visioner. Dom har jobbat hårt och ser verkligen fram emot den kommande dagen, säger Emma Sladinovska, ungdomshandledare Norra Hisingen.

Fakta: Festivalen går av stapeln den 1 juli mellan klockan 15:00 och 22:00 på Brunnsboskolans skolgård. Inträde gratis. För mer info: Facebook: UNG i Norra Hisingen och eventet Summer Vibes.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

Det finns 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Har du en fråga eller en åsikt?
Lämna gärna en kommentar nedan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *