Sport och fritid
0

Nominerad till Årets fan 2018

Mikael ”Stor-Micke” Gustavsson, BK Häcken, nominerad till Årets fan 2018.

Nomineringstexten:
Det finns inget fan som Mikael! Sen han var 14 har han funnits på BK Häckens läktare för att stötta sitt kära BK Häcken hemma som borta. Han är den som, i matchställ och halsduk, skriker peppande ord till spelarna tills rösten börjar vika. I ur och skur hejar han på laget, senaste hemmamatchen han missade var för 10 år sedan och tvekar inte för att följa med på bortamatcher. Hans passion och drivkraft har gjort honom välkänd bland Häcken-fansen. Det går inte att kalla Micke för ett vanligt fan utan han är helt enkelt ett superfan för allt han gör för BK Häcken och supporterkulturen kring BK Häcken.

Mikael engagerade sig även flera år i Häckens hälsoprojekt ”Rörlig Ungdom Nu”. Där la han ned väldigt mycket tid för att stötta klubbens projekt som är Häckens och Västra Götalandsregionens projekt för att motverka och förebygga inaktivitet och övervikt bland barn på Hisingen. I över 25 år har han varit trogen supporter och han tvekar aldrig för att hjälpa eller stötta, den här killen lever helt enkelt för Häcken!

Om Årets fan/Årets föreningshjälte initiativet

Årets fan och föreningshjälte är ett initiativ startat av spelbolaget Unibet för att lyfta fram och hylla fans och föreningshjältar som står för en sund läktarkultur och som gör allt och lite till för sin förening.

Nomineringsprocessen sker på hemsidan (aretsfan.se) där vem som helst får anmäla sig själv eller en kompis som man anser är värdig att bli utsedd till Årets fan eller Årets föreningshjälte. Finalisterna och vinnaren i respektive kategori utses av en jury bestående av Unibets ambassadörer Glenn Hysén och Robin Söderling tillsammans med representanter från Unibet. Juryns ordförande är Glenn Hysén. Tävlingen pågår mellan augusti och december 2018. Vinnaren får ett personligt utformat pris till ett värde av cirka 10 000 kronor samt material att skänka till sin favoritförening för cirka 20 000 kronor.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

Det finns 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Har du en fråga eller en åsikt?
Lämna gärna en kommentar nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *