Sport och fritid
0

Mikael Gustavsson från Göteborg är finalist i Årets fan 2018

Femårsjubileet för Årets fan börjar närma sig sitt slut och det är dags att presentera finalisterna i Årets fan och Årets föreningshjälte 2018. Intresset och engagemanget kring initiativet som Unibet står bakom har varit rekordstort för femte året i rad. En av finalisterna i kategorin Årets fan är Mikael Gustavsson från Göteborg. Vinnarna utses i slutet av december och väljs av Juryn ledd av Glenn Hysén och Robin Söderling.

Syftet med initiativet Årets fan är att lyfta fram och hylla alla hjältar som bidrar till och arbetar för ett schyst supporterskap. För att dessutom hylla alla ideella krafter som jobbar i det tysta delar Unibet också ut priset Årets föreningshjälte. En av finalisterna i kategorin Årets fan är Mikael Gustavsson från Göteborg. Mikael ”Stor-Micke” Gustavsson är en hängiven supporter till BK Häcken.

Mikael Gustavssons nominering lyder:
Från fem års ålder har det varit ett lag som gällt för Mikael – BK Häcken. Det började med en plats i knattelaget och när han blev 14 år lades skorna på hyllan och han fann sig själv på läktaren. Mikael har alltid gått på matcher, både hemma som borta, och senaste hemmamatchen han missade var över tio år sedan.

– Även fast varje del av mig tar emot när det gäller Häcken så måste man ge denna eldsjäl en stor eloge för att han i ur och skur stöttar Häcken med ett otroligt engagemang. Det kan inte vara lätt att heja på Häcken men någon måste ju göra det, säger juryordförande för Årets fan Glenn Hysén.

Vinnaren av de tio finalisterna i respektive kategori erhåller ett pris till värde av 10 000 kr till sig själv och får dessutom skänka material till ett värde av 20 000 kr till sin förening.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

Det finns 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Har du en fråga eller en åsikt?
Lämna gärna en kommentar nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *