Sport och fritid
0

EFC Futsallight CUP i Lundbystrandssporthallar

Sajten ska besöka EFC Futsallight CUP den 24 / 11 i Lundbystrandssporthallar. Här kommer information om cupen.

Det är en dagscup och vi spelar i 3 hallar i Lundbystrand sporthallar, lördag 24/11. Cupen har funnits i många år, det är många stjärnor som har spelat i cupen, Tobias Hysen, Mustafa El Kabir, Pontus Wernblom, Martin Smedberg, Ken Fagerberg, Mikael Dyrestam, Kamal Mustafa, Emilio Rossi, Nikola Ladan, många BK Häcken spelare har även spelat etc… det är allt ifrån proffsen till amatörerna, ja listan kan göras lång.

Alla kan vara med och spela cupen, man samlar ihop sitt dream team lag. Det kommer alltid lag från hela Sverige som vill vara med. Cupen hade aldrig överlevt om inte den är bra och levererar;), den har det mesta en bra cup skall ha. Många fotbollsstjärnor och elitspelare, fotbollsgodis, hjärta och underhållning. Brukar alltid komma mycket folk. Som mest har vi varit ca 45 lag.

Tjusningen med cupen är att alla kan slå alla, det 12 min matcher och har man turen och marginalerna på sin sida så kan kompisgänget slå ut ett stjärnspäckat lag. Många av dessa spelare får inte bara se sin idol, de får även möta och spela mot dom.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

Det finns 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Har du en fråga eller en åsikt?
Lämna gärna en kommentar nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *