Nyheter
0

Säve Festivalen nu komplett

Nu är vi kompletta , Vi presenterar stolt Ulf Nilsson och Linda Varg som sista akt till årets upplaga av Säve Festivalen
”När två av Sveriges grymmaste rocksångare slår sig samman och dessutom tar med sig ett grymt band blir det bara en sak:Toppklass med otrolig glädje och värme och ett j:la drag!!!”

Detta blir deras första spelning i Göteborgstrakten på nästan 3 år!!! och som det ser ut i nuläget även den ENDA spelningen här under 2018 så missa inte detta!!!

De lovar att bjuda på sina självklara hits som dubbel platinasäljande radiohiten ”Little by Little”, ”Sing me a lullaby” och ”Russian roulette” samt Lindas auditionlåt till Idol ”Keep going” vars youtubeklipp har över 1,2 miljoner views!
•Deras duett ”Sing me a lullaby” – en country-rock-doftande låt knep 1:a plats på iTunes Rock Sverige och har spelats för fullt på radio i Tyskland och videon har över 550’000 visningar på Facebook och närmre 700’000 streams på Spotify”
Den blev också framröstad av folket till Årets Låt 2018 på Local Heroes Awards Gävleborg!

•Mycket har hänt under det senaste året för både Ulf Nilsson, mannen som sjungit sig in i det svenska folkets hjärtan och sålt dubbel platina (”Little by little”) med sin raspiga och unika rockröst, och Linda Varg, med sin härliga blandning av pop-rock-punk vars debutalbum debuterade som #1 under iTunes rock-kategori.
•Ulf har signat med ett Amerikanskt management och varit i Nashville och spelat in med Grammis-vinnande producenter och låtskrivare inför den nya skivan, och Linda Varg har turnérat runt i Europa och skapat sig ett namn. Dessutom håller hon på och spelar in ett helt nytt album tillsammans med namnkunniga producenter både i Sverige och USA!

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

Det finns 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Har du en fråga eller en åsikt?
Lämna gärna en kommentar nedan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *