Nyheter
0

Just Lizzy

Andra bandet till Festivalen 2019 är Just Lizzy!

Extremt väletablerat Thin Lizzy Tribut band som tyvärr inte spelar tillräckligt ofta på hemmaplan, så ta nu chansen att se dem live på Säve Festivalen. Boka upp redan nu då biljett priserna ökar för varje ny artist vi går ut med.

JUST LIZZY skapades ur resterna av TUNNA LIZA, som under 20 års tid troget fört THIN LIZZY-traditionen vidare. Därefter ombildades bandet med nya gitarrister och vässade soundet ytterligare. I samma veva byttes bandnamnet till JUST LIZZY.

Inte minst för att det skulle bli någorlunda begripligt på de internationella spelningar som bandet gjort under senare tid. En USA-turné genom 4 delstater, särskild inbjudan till spelningar 3 år i rad på den årliga THIN LIZZY-festivalen i Dublin (med Philomena Lynott som självklar gäst), och ett otal spelningar runt om i landet har gett JUST LIZZY rykte om att vara ett av norra Europas absolut bästa THIN LIZZY tribute band! Detta är dock något som bandet tar med ro. Det viktiga är privilegiet att få spela den musik som de älskar.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

Det finns 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Har du en fråga eller en åsikt?
Lämna gärna en kommentar nedan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *