Nyheter
0

JULKLAPPSVAGNEN SLOG REKORD!

I år fördubblade vi insamlingen från 2016! Våra ambassadörer fick ta emot mängder med fina julklappar och inte minst massor med presentkort. Många gåvogivare hade lyssnat på våra önskemål om mat och vi fick därför in en hel del presentkort på mat vilket känns fantastiskt. Det betyder att barnfamiljer får äta sig mätta och pensionärer kan fira jul med lite extra gott på bordet. Vi fick också in mycket leksaker, kläder, böcker och biljetter till olika upplevelser! Så i år kan vi hjälpa långt fler än tidigare!

Ett särskilt tack vill vi rikta till alla er som på olika sätt ställde upp och hjälpte Stadsmissionen att genomföra Göteborgs varmaste, härligaste julevent! Tack för att ni samlade in och skänkte gåvor och/eller checkar, serverade fika, sjöng julsånger och spred vårt budskap i olika kanaler. Tack för att ni visar värdet av att göra gott och för att ni förstår hur viktigt det är att tillsammans bygga en varmare, mer mänsklig stad. Det är så roligt att åstadskomma det här med er och det känns så värdefullt att kunna knyta ihop staden och göra det enkelt och roligt för människor att hjälpa dem som behöver det mest.

Utan er skulle framgången för ett insamlingsevent som Julklappsvagnen inte vara möjlig. Inte heller skulle Stadsmissionen kunna göra allt vi gör för människor som lever i utanförskap, fattigdom och ensamhet i Göteborg. Så återigen, vårt varmaste tack! Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete 2018!

God Jul och Gott Nytt år! Anette Tingets, Event och Företagssamarbeten Göteborgs Stadsmission Malin Lernfelt, kommunikatör Göteborgs Stadsmission

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

There are 0 comments

Lämna en kommentar

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *