Nyheter
1

Höstens korpbowling 2015 på Lundby Stadiumbowl

Startar höst säsongen måndagen den 7/9. I alla grupper spelar man med handikapp baserat på dina egna resultat. Korpbowlingen delas in i grupper utan inbördes rankning och i slutet på säsongen möts de fyra främsta i varje grupp i ett slutspel. Vinnarna från varje slutspelsgrupp möts sedan i ett nytt slutspel. Därefter kommer årets korpmästare att koras.

 

 

Laget

Ett lag består av två spelare samt minst en reserv som går in om ordinarie spelare ej kan deltaga. Vid varje match spelas 3 serier/spelare med s.k. 1-2-3 poänberäkning.

Tider

Speldag för korpbowlingen är varannan måndag med start från och med vecka.3 7/9. Beroende på vilken grupp man hamnar i så är speltiden på jämna eller ojämna veckor. Starttid på vilken grupp man hamnar i så är speltiden på jämna eller ojämna veckor.

Vad kostar det

Varje lag betalar en anmälningsavgift på 200 kr , denna går till administration och slutspelspriser. Varje match kostar 100 kr per spelare. Matchavgift betalas även om matchen ej spelas tex. W.O.

Anmälan

Ring 031-221517 så faxar eller postar vi anmälningsblankett till er. Sista anmälningsdatumet för höstens spel är måndag 31 augusti.

 

 

Dela detta inlägg:
 • googleplus
 • linkedin
 • tumblr
 • pinterest

Skriven av Lasse

There is 1 comment

 • Lasse skriver:

  Texten kommer att uppdateras under kvällen.

 • Lämna en kommentar

  Want to express your opinion?
  Leave a reply!

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *