Nyheter
0

Ett intressant möte

Sajten stämde träff med polisen Daniel Hjerpe samordnare på polismyndigheten för brottsförebyggande arbetet i Göteborg denna soliga höstdag på Café SeaCup och fick en intressant pratstund hur det är jobba inom polisen.

Det är en brokig bakgrund man har som han själv uttryckte det under samtalets gång bland annat varit elektriker med mera. Det var med spänd förväntan som han sökte in på polishögskolan och tiden där gick fort när han pluggade. Han tycker att det är fortfarande lika spännande och intressant att jobba inom polisen då som nu, man får träffa många personer i olika situationer berättande han.

En av många arbetsuppgifter som vilar på hans axlar är att vara stöttepelare för polisens volontärer som ni kanske har sett lite över allt i stan bland annat på Hisingen. Lite kort vad denna grupp gör är att dom åker buss och spårvagn, trygghetsvandrar i bostadsområden med mera.

Visst är det så att vem som helst ung som gammal kan bli polisvolontär om man tycker det är intressant att träffa människor. På fritiden har Daniel många bollar i luften då han pysslar mycket med fotboll och löpning med mera. Som sagt detta var ännu en träff av många som sajt har haft med temat ett intressant möte och kommer så också att fortsatta med detta.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

There are 0 comments

Lämna en kommentar

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *