Mat och dryck
0

Vega Bryggeri

Det är en konst att brygga ett bra öl som smakar gott och det kan Vega Bryggeri. Det tar sin lilla tid att brygga, mycket att tänka på hur ska det smaka med mera. I lokalen på Ringön brygger man 9 olika ölsorter. Dom fyra viktigaste indigrienserna i ett bra öl är vatten, malt, humle och jäst samt kärlek så klart. Kanske inte alla som känner till att bryggeriet är Hisingens äldsta.

Två fredagar i månaden har man Vega Smakbar något som brukar locka många. Nyheten som sajten fick berättat på fredag kl.17.00-01.00 finns möjlighet att träffa Vega Bryggeri på Barley’s Food Factory TAP TAKEOVER.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

There are 0 comments

Lämna en kommentar

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *