Mat och dryck
0

Karaokeklubben LIVE! Afterski-fredagar under Jul på Bananpiren

Varje fredag från 18.00 under Jul på Bananpiren höjer vi stämningen ännu ett snäpp och bjuder in världens bästa Karaokeklubben LIVE för live-karaoke! Ta med vännerna med bästa och sämsta sångstämman och sätt dom på scen tillsammans med musiker som spelar med både Miriam Bryant som Håkan Hellström. Med 90 låtar i sin repertoar finns det något för alla.
Ett allstarband utan frontperson och det är där du kommer in. Urvalet av låtar att välja mellan hittar ni här Spotify.com/karaokeklubbenlive – börja preppa och peppa redan nu! Det går bra att föranmäla sig på karaokeklubbenlive@gmail.com men också självklart på plats. Först till kvarn gäller och deltagande uppmuntras!
Mer om paviljongen:
Under Jul på Bananpiren förvandlar vi vår stora glaspaviljong till ett karibiskt vattenhål där värme, mat och härlig after ski-stämning står i centrum. Oavsett om du har varit på vår Warehouse sale eller bara vill komma ner på god mat och dryck så är det här platsen att hänga på. Här kan du äta med hela familjen eller bara komma in och ta dig något gott att dricka. Vi serverar mat under hela dagen och vill att ni ska komma in och må exakt så bra som ni förtjänar.
Våra after-ski kvällar är öppna för alla men vi kan även ta emot bordsbokning vid önskemål (minimum 4 i sällskapet vid bokning). Bokar gör du lättast via info@333company.se. Den perfekta starten, fortsättningen eller avslutningen för både vänner, familj såväl som företag – allt tillgängligt på Bananpiren under Jul på Bananpiren. Öppet för alla oavsett om ni shoppar eller inte – och givetvis alltid fri entré ! Paviljongen har öppet tors-fred 12-22 samt lör-sön 12-20. Fullständiga rättigheter.!
 För mer info om Jul på Bananpiren.
Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

There are 0 comments

Lämna en kommentar

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *