Kultur och historia
0

Skärgården i Advent 2019 | Alla adventshelger på Hönö

Varmt välkommen till Skärgården i Advent, en jultradition som arrangeras för 16e året i rad på Hönö i Göteborgs Skärgård. Nytt för i år är att julmarknaden växer och evenemanget förlängs med tre lördagar till av magisk julstämning. De olika dagarna kommer fyllas med ett varierat program av musik, barnaktiviteter, tomtestuga, lokalproducerad mat/dryck och en mängd annat som hör julen till.

 

Program SKÄRGÅRDEN I ADVENT 2019.

I Hönö Klåvas 20-tal butiker hittar du alla julklappar du behöver och i området finns inte mindre än 10 mysiga restauranger att välja mellan. Missa inte att besöka Fiskemuseet Hönö också som har fri entré alla eventdagarna!

DIREKTBÅT T/R FRÅN GÖTEBORG ALLA ADVENTSLÖRDAGAR.

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!
Skärgårdsbåten Kungsö med servering ombord tar dig tur och retur från Stenpiren, Eriksberg och Majorna (Klippan) med två avgångar alla adventslördagar. Turlistan och prissänkta förköpsbiljetter. Barn under 12 år åker gratis i målsmans sällskap. Väljer du den sena turen så väntar en romantisk kvällspromenad bland ljusklädda fiskebåtar och skärgårdshus tills båten går hem igen kl.20.

Buss 291 går hela vägen till Hönö Klåva från Nils Ericssons Terminalen. Bussen stannar även vid Järnvågen (Järntorget). Sök Hönö Klåva som slutdestination i Västtrafiks reseplanerare. Obs! Bussen går ej med täta turer.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

Det finns 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Har du en fråga eller en åsikt?
Lämna gärna en kommentar nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *