Kultur och historia
0

Säve Festivalen – en festival för alla

Sajten stämde träff över en lunch med Jim Bob McGuinness mannen som håller i trådarna för Säve Festivalen och platsen är Skändla Rös. Något att se framemot redan nu. Tankar finns om det slår väl ut att festivalen är återkommande men tar ett år i taget. Har lyckats att engagera många i Säve lokalbefolkning samt företag.

Enligt honom själv så tycker han att det behövs en festival som sätter Säve på kartan. Sagt och gjort tog han saken i egna händer och har nu en del att pyssla med kan man lugnt säga.

Sedan så är också tanken med själva festivalen skall vara för så väl ung som gammal där både lokalband samt också mera etablerade band finns med. En festival som är något för alla.

På dagen kl.12.00-15.00 finns det möjlighet för barnfamiljer att titta förbi en sväng. Det kommer bjudas på ponnyridning, fiskedamm bland mycket annat. På kvällen kl.17.00-23.00 är det musikfestival förutom att det kommer spelas en massa bra musik från scen, skall det också finnas möjlighet att äta god mat då foodtrucks är på plats.

Sajten fick möjlighet att höra om tilltänkta artister för festivalen och det var riktigt spännande att höra men kommer inte skriva något om vilka det är som kan tänkas dyka upp, eftersom ännu inget är klart än på långa vägar. Som avslutning skall det bli spännande att följa Säve Festivalen under vägen fram till premiären nästa år.

Dela detta inlägg:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • pinterest

Skriven av Lasse

There are 0 comments

Lämna en kommentar

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *